لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 94 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بهداشت وصنايع فرآورده هاي گوشتي
(قسمت سوم –سوسيس وكالباس حرارت دیده)
تعريف
فرآورده هاي گوشتي به محصولاتي گفته مي شود كه حداقل نيمي از آنها را گوشت قرمزتشكيل دهد .
سوسیس از واژه فرانسـوی کهن (saussich) که خود از واژه لاتـیـن (salsus) به مـعـنی "نمک زده " گـرفته شده، پـدیـد آمـده اسـت.
کــالباس (kielbasa) در واقــــع یـک نـوع سـوسیـس لهستانی می باشد، که در ایران به تمام سـوسیس های حجیـمـی کـــه مــعــمولا بطور سرد مصرف میگردند، اطلاق میگردد . بهترین واژه برای بیان سوسیس وکالباس همان ساسیج ( Sausage ) میباشد.
از نظر تکنولوژیک فر آ ورده های گوشتی را اصولا" به چهار دسته تقسیم بندی می نمایند :
1- ساسیج های حرارت دیده (درايران همه محصولات ازاين نوع هستند)
2- ساسیج های خام
3- ساسیج های پخته
4-گوشتهای عمل آمده
تعریف
تاريخچه
كالباس و سوسيس (Sausage) را ميتوان از قديميترين فر آ وردههاي گوشتي برشمرد . در پانصدسال قبل از ميلاد مسيح در ادبيات يونان راجع به اين ماده غذايي مطالبي نوشته است و حتي Homer در نوشتههاي خود اشاره به سوسيس كرده است. كلمه سالامي را كه امروز به عنوان يك ژامبون گوشت شناخته شده است ميتوان به شهر سالامي (Salami) كه ساحل شرقي يونان قرار دارد نسبت داد وشايد براي اولين بار سوسيس ي به نام س ا لامي در اين شهر توليد و ارائه شده بود .